avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Incepand de maine nu ne mai ducem la munca.Am ramas cumva in aer..Angajatorul ne.a comunicat ca nu ne da in domaj tehnic ca mai e putin si iesim din starea de urgenta adica 16 aprilie..a zis ca o sa vb cu contabila sa ne faca contract de munca pe 2 ore.E posibil asa ceva?noi ca si angajati(3)am tot insistat sa ne bage in somaj tehnic.iar el tot spune ca oricum statul nu ii va da cei 75% care nii da el noua.Pana la urma explicati.mi si mie va rog cum se procedeaza cu acest somaj si din ce cauza nu vrea sa ni.l acorde,mai ales ca toata lumea intra in acest somaj.va multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 Ruxandra2204 Ruxandra2204 Buna ziua. Daca eu, mama de copil 2 ani lucrez, si sotul a fost in indemnizatie de copil pana la 2 ani prelungita automat pe perioada de urgenta, dupa perioada ... (vezi toată discuția)
șomaj tehnic sau contrat de munca modificat rincikmandarincik rincikmandarincik Am o următoare întrebare. ..lucrez la un srl cu 5 angajați,după o săptămână de sistare a activității,patronul a luat legătura cu toți angajații ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic-stare de urgenta Chloej Chloej Cand se poate prelungi suspendarea CIM a celor aflati in somaj tehnic, pana in 14 aprilie, daca momentan nu s-a decretat prelungirea starii de urgenta? (vezi toată discuția)