avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notariat

Buna ziua. Stie cineva daca mai lucreaza vreun notariat in Bucuresti? Sectorul 6 ar fi ideal. Camera Notarilor Bucuresti nu are nici un mesaj pe site, am verificat cele trei birouri aproape de mine, toate inchise fara explicatii. Multumesc de ajutor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati telefon la camera si la uniune si vedeti ce zic.
Nu prea se mai inghesuie nimeni sa faca acte acum...

Ar trebui sa aiba insa un notar de serviciu sau ceva care sa ajute publicul...
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare birou notarial a luat propriile măsuri.
Unele sunt închise de tot in această perioadă, altele au program redus, dar majoritatea lucrează doar pe baza de programare prealabila, la telefon sau pe mail si daca problema dvs notariala nu poate suferi amânare.
Mulțumesc pentru răspunsuri. O tranzactie ar fi de autentificat. Pana nu se răzgândește cealaltă parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre certificat de mostenitor costincr costincr Buna ziua ! In urma cu ceva timp a fost intocmit un certificat de mostenitor. Dupa aceasta etapa e nevoie si de succesiune? Am o alta intrebare...acel ... (vezi toată discuția)
Legalizare act vanzare cumparare gabi_br.ro gabi_br.ro cat costa si cum se calculeaza valoarea ce trebuie platita pt un act de vanzare cumparare a unui apartament cu valoare de 70000 ron?exista un procent fix ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)