Este posibil sa fie necesar sa se faca repede spitale.
Trebuie gandit si acest aspect.
Deținuții ar putea fi de acord să ajute ca sa le fie scăzută pedeapsa.
Daca au stat izolați nu sunt contaminati.
Ar putea fi.foarte util acest lucru.
Poate exista si posibilitatea sa se construiască spitale de campanie din panza din care se fac măștile chirurgicale daca cumva lucrurile iau o turnură prea gravă doar ca ar trebui sa existe materie primă.Depinde si cum va evolua vremea.Aici doar cei competenti de specialitate își pot da seama.
Pot calcula un posibil număr de cazuri si in cat timp vor exista probleme majore.
Multe trebuiau facute dar din timp in stare de normalitate nu in acea in care ne aflam azi
Guvernele trecute nu s-au tot laudat cu realizarea de spitale regionale?
Acum cand nu exista bani...sumele care se mai obtin de afara se vor aloca pentru problemele stringente de sanatate probleme care au fost tratate cu multe promisiuni dar fara materializare de catre taote guvernele trecute
O idee extrem de proastă. Decât să expui (zeci) de mii la condiții de „cort”, mai bine organizezi echipe mobile cu poliția/jandarmeria și mergi acasă la cazurile ușoare (se preconizează că vor fi peste 50-70% din total cazuri). Și, dacă ai printre deținuți cu drept de muncă persoane cu pregătire medicală, îi poți instrui rapid...dar avem atâția rezidenți...plus pensionarii din sistem...plus paramedici pensionari, etc....„Corturile” sunt pentru beduini...
Eu ziceam de spitale construite de urgență din materiale care să ajute de urgență.
Dar trebuie repede construit.
Nu stiu daca pot construi în 10 zile.Doar asiatici pot face asa ceva.
Corturile.reprezinta ultima varianta.
Armata foloseste corturi în toate dispozitivele de.lupta.
In ritmul.actual rămânem fără medici foarte curând.
Să.vedem ce mai ramane dupa testarea lor.
Au început să facă rost de echipament de protecție dar nu cred ca va ajunge două luni.
Mai depinde si cum va fi distribuit.
Deținuții nu sunt contaminati si acest lucru este foarte importanta pentru ca daca ii ti izolați pot ajuta mult de.tot daca vor...
Daca ii amesteci cu altii mai bine ii lasi la închisoare.
Nu iti ajung 30 de.medici din penitenciar.
Pot insa acorda asitenta medicală dar nu cred ca vor vrea sa intre in zone de risc.
Urmarea exemplului Italiei ă.fost o idee greșită si sa trimiți pensionari ii ucizi sigur.
Pentru mine este evident ce va urma daca nu vor ajunge echipamentele.
Trebuie totul foarte inteligent folosit nu asa cum.s-a facut pana acum.
Existau variante foarte bune dar acum nu se mai pot folosi...
Ma tem ca, voi toti nu ati inteles ca medicii nu au fost instruiți.
Nici macar nu trebuia sa acorde asistenta medicală fără protecție.
Nu au știut la ce se expun.
Cat priveste jandarmii si politia aceștia au alt rol.
Nici ei nu cred ca au fost instruiți suficient dar nu au fost expuși riscului contaminării precum medicii.
Preconizez mai putine cazuri decat la medici.
Este de retinut faptul că nu poți fabrica în țară costume si măști de protecție decat cu persoane necontaminate si deținuții sunt un potențial valoros în acest sens daca se va acționa rapid.Daca se mai asteapta este total neinspirat...
Cred ca dezafectată unor clădiri de birouri mai ales ca au geamuri ar fi soluția optimă pentru a se face spitale acolo.Supravegherea prin geamuri este vitală.
Vor trebui achiziționate însă paturi si aparaturi medicale.