avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce fac parintii cu copii înscriși la cresa in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce fac parintii cu copii înscriși la cresa in perioada vacantei școlare ?

Buna ziua,
Vor beneficia de zile libere plătite cu 75 % parintii ai căror copii sunt înscriși la cresa , având in vedere ca , cresa nu are vacanța de Pasti , la fel cu unitățile școlare ? ( la cresa vacanța este doar in perioada de vara , o luna ) .
Eu am copil la cresa și angajatorul mi-a comunicat ca fie îmi iau concediu de odihna, fie ma întorc la munca pe perioada vacantei de Pasti , dar cresa nu are vacanța .
Ma ajuta mult un răspuns .
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 27 Martie 2020
Mai duceti copilul la cresa , daca nu a suspendat activitatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta paste în situație de urgenta SomogyiMadalina SomogyiMadalina Bună ziua, pe perioada vacantei de Paște, în aceasta situație de urgenta, părintele mai poate sta acasă cu 75%?Va multumesc (vezi toată discuția)
Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)
Legea 19 / 2020 Anky1988 Anky1988 Buna ziua.Am si eu o nelamurire in legatura cu legea 19 /2020. Parintii beneficiaza in continuare de zile libere platite pe toata perioada închiderii ... (vezi toată discuția)