avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cadru medical. Boala autoimuna
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cadru medical. Boala autoimuna

Dragilor, sper sa ma puteti ajuta.
In situatia in care, o asistenta medicala are o boala autoimuna, caz clar de moarte sigura in cazul in care contracteaza virusul, cu documente justificative trimise dorectorului spitalului( despre spitalul.Colentina Bucuresti vorbesc) dar care au ramas in aer si nimeni nu le zice nimic, ce poate face astfel incat sa nu mai fie nevoita sa mearga la serviciu, cum se poate apara legal.in contextul ordonantei militare? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kittyutabran1 , utilizator 14:39, 27 Martie 2020
Concediu medical!
Nu se poate, nu primesc concediu medical, sunt carne de tun pur si simplu, era usor de rezolvat in acest caz

jurist2020 a scris:

Concediu medical!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta sa traiesc sau cel putin sa obtin despagubiri de la cei care m-au ajutat sa mor mai repede? alexandru_z alexandru_z Aceasta cerere am trimis-o la spitalul Marius Nasta din Bucuresti, deoarece starea mea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta. In urma cu o luna puteam ... (vezi toată discuția)