avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic filiala?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic filiala?

Buna ziua,
Lucrez in cadrul unei firme romane care e filiala(dupa cum spune seful)a unei companii din mai multe tari(UK, USA).Obiectul de activitate al firmei este prestarea de servicii(ghiduri audio/video)catre obiective turistice.Firma la care lucrez face service pt dispozitivele defecet trimise de la diferite muzee din Europa sau USA.Evident ca am fost impactati direct de covid-19 prin faptul ca muzeele s-au inchis si implicit nu au mai fost incasari. In acest moment, nu avem activitate si din acest motiv urmeaza sa fim disponibilizati.In aceasta situatie, este posibil sa beneficiem de somaj tehnic,fiind inclusi in categoria a doua a firmelor influentate indirect de pandemia mondiala ( cu o scadere a veniturilor > 25%) ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ce sanse am de a da in judecata firma unde lucrez MARNUC MARNUC Buna ziua. Ce sanse am de a da in judecata compania pentru care lucrez si de a castiga legat de urmatoarea situatie. Compania pentru care lucrez e o ... (vezi toată discuția)
Activitate secundara cod caen gabybej gabybej Buna ziua! daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 \"Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei\" pot sa furnizez echipament informatic ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca sa prestezi servicii in strainatate? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma din UK (eu voi presta servicii: le voi realiza design-ul pentru o platforma) a carui ... (vezi toată discuția)