Am o problema in familie si neaparat ar trebuii sa ajung in strainatate, mai specific in Franta, dar nu inteleg si nici nu am gasit informatii in legatura cu starea asta de urgenta si cum sunt reglementate deplasarile in strainatate. Care dintre cele 2 variante ar trebuii sa aleg?
1.) Ma deplasez eu, din Romania Pana in Franta si inapoi, banuiesc ca voi fii in carantina 2 saptamani ce a ce nu as dorii din cauza locului de munca.
2.) Vin rudele dupa mine, de intrat nu intra in Tara, sotul meu ma duce Pana la granita unde putem incarca bagajele mele, asta fiind pe partea de ungaria deja, em ma Duc cu rudele inapoi iar sotul vine inapoi, pe El il Baga in carantina chiar daca a iesit din Tara pentru 5-10 minute?
Exista si alternative, ca sa nu ajunga nici sotul nici eu in carantina si sa pot sa ma deplasez in afara tarii in timpul asta cu stare de urgenta?
La acest moment nu puteti sa călătoriți în afara țării,excepțiile care permit părăsirea domiciliului sunt strict prevăzute în ordonanțele militare.Mai mult decat atat numeroase state europene au interzis intrarea cetățenilor străini pe teritoriul lor asa ca este practic imposibil.