avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot face? - reținere permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot face? - reținere permis

Am fost oprit in trafic am fost testat cu etilotestul rez.0.78.am primit dovada de retinere a permisului fara drept de circulatie si o instiintareca amincalcat art336 alin1 CP dar potobtine drep de circulatie in conditiile art 111 alin 6. Ulterior am primit. alta instiintarein care scrie ca am incalcat art121 dinOUG195/2002 si ca am dreplul sa conduc decit in cond.art 111 alin6din aceeasi lege .
Cat dureaza solutionarea dosarului penal, aveti dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si codamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto Alexandruu97 Alexandruu97 Am fost oprit de un echipaj, iar un urma testului cu aparatul etilotest a iesit pozitiv cu 0.05. Polițistul mi a dar o dovada fara drept de circulatie, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost oprit în trafic si testat cu aparatul etilotest ... Princi17 Princi17 Bună ziua, am fost oprit în trafic si testat cu aparatul etilotest având o alcoolemie de 0.80 . Am fost dus si la recoltare de probe biologice. Sunt sofer ... (vezi toată discuția)
Prins cu permis suspendat la 2 sapt dupa prima infractiune limba2009 limba2009 am fost prins baut la volan cu 0,50 in aerul expirat si mi s-a suspendat permisul.La 2 saptamani am fost oprit in trafic in alta localitate si mi s-a luat ... (vezi toată discuția)