avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... deplsare persoana cu varsta peste 65 ani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

deplsare persoana cu varsta peste 65 ani

Tatal care are varsta peste 65 ani, poate sa se deplasez in afara intervalului 11-13 , doar in autoturism , pentru a-si duce si a-si aduce cu masina fiica la si de la serviciu, la o distanta de 10 km de domicilu, avind in vedere ca fiica nu are carnet de conducere,are adeverinta de la angajator , ca mijloc de transport auto proprietatea tatalui. Ce documente trebuie sa detina ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 28 Martie 2020
Declaratie pe propria raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)
Ordonanța militară 4 dritaS dritaS Poate ieși o persoana peste 65 de ani în afara limitelor orare 11-13 In interes de serviciu? mulțumesc. (vezi toată discuția)
Ordonanta militara nr 3 - persoane peste 65 ani ddd_77 ddd_77 Buna ziua, Am o cunostinta care anul acesta a implinit 65 ani. In timpul saptamanii sta cu copilul meu de 1 an si 11 luni cat sunt la serviciu. Avand in ... (vezi toată discuția)