avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Agricultura in aceasta perioada
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Agricultura in aceasta perioada

Buna ziua, am un teren situat la 20 de km de unde locuiesc si vreau sa merg sa-l exploatez. Avand in vedere ordonanta, ma pot deplasa impreuna cu familia?
Cel mai recent răspuns: eduard31 , utilizator 18:47, 1 Aprilie 2020
Sau daca am nevoie de o consultatie urgenta si sotul lucreaza zi de zi il pot duce pe cel mic la tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare catre service auto in perioada aceasta georgeblk1 georgeblk1 Buna dimineata cu respect! Am si eu urmatoarea intrebare: Vreau sa ma deplasez la un service auto pentru a-mi repara masina/ a cumpara o piesa auto pentru o ... (vezi toată discuția)
Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)
Transport domiciliu servici covid 2019 ; mai mult de 3 persoane intr-un autovehicul iaminm iaminm buna ziua, se da speța următoare: firma X a făcut o intelegere t cu angajatul Y pentru a aduce la servici și înapoi cu mașina personala încă 3 ... (vezi toată discuția)