avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Räpire minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Räpire minor

Bunä ziua, as avea si eu o intrebare...dupä patru ani de cäsätorie sotul german s-ahotärit sä treacä la religia musulmanä.Din acest motiv am divortat in 2001,copilul neincredintindu-se nici uneia din pärti. La mijlocul anului 2005 banda musulmanä si-a iesit din minti datoritä relatiei mele cu un american.Nedorind sä renunt la ea,din conträ dorind sä o consolidez in fata ofiterului stärii civile,fostul sot a amenintat cä furä copilul si il duce intr-o tarä musulmanä,unde ae si al doilea domiciliu. Informatä la timp am reusit säsalvez copilul si am fugit in Romänia in martie.Am pus proces de incredintae minor ,dar avocatul lui,care si l-a luat in romänia a cerut necompetenta organelor romäne. Eu am un pasaport turistic si buletin toti cei zece ani si copilul este trecut in pasaportul meu. Cine poate sä-mi spunä ceva de competenta statului romän?Vä multumesc

Alte discuții în legătură

Mandat german de arestare preventivä maria schneider maria schneider Pe numele meu s-a emis in Germania un mandat de arestare preventivä,motivul fiind räpire minor. Sotul meu german dupä patru ani de cäsätorie a trecut la ... (vezi toată discuția)
Mandat arestare european????? MELLYSCH MELLYSCH Povestea mea cam de groaza,dar ce ti-e scris in frunte ti-e pus.Sotul german suta la suta ajunge intr-o secta si devine musulman fanatic,acesta fiind si ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)