avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dosar prima casa coronavirus
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dosar prima casa coronavirus

În martie eu si sotia am decis sa ne achizițioam un apartament, am depus actele in data de 4.03.2020 pentru prima casa, a fost evaluatorul, banca a aprobat dosarul, urmează ca banca sa trimita dosarul la fondul de garantare.

Intrebarea e, daca sotia intra in somaj tehnic exista posibilitatea ca fondul sa respingă dosarul ? Cat durează la fond ?

Mentionez ca dosarul e trecut pe mine ca solicitant de credit.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament Adelina_Mihaela Adelina_Mihaela Buna ziua, am demarat procedurile pentru a cumpara un apartament prin credit ipotecar la Bcr, s-a aprobat dosarul, am depus actele imobilului ce urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)