avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poprirea si somajul tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poprirea si somajul tehnic

Buna ziua daca doamne fereste intru in somaj tehnic ce se intampla cu popririle pe care le am acuma?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 18:47, 29 Martie 2020
Continuă, s-au suspendat doar executările silite, iar poprirea nu este executare silită directă.

Citiți acest articol:
Popririle pentru alte datorii decât cele față de stat nu sunt suspendate în această perioadă
www.avocatnet.ro/articol_542...
Pai cum poprirea nu este executare silita...Adica daca eu am avut un credit care nu l-am platit si acuma am poprire pe salar nu inseamna executare silita...Adica acuma mai iau jumate de salar daca intru in somaj tehnic eu mai raman cu ....nimic
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
exu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita alinaanto alinaanto Daca am poprire pe salariu se suspenda pe perioada starii de urgenta executarea silita? (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)
Executare silita, suspendare - obligatia tertului poprit gh3gh1 gh3gh1 Unitatea a primit o poprire pe salariul unui angajat. Executorul a hotarat: .... sanu faceti nicio plata care ar diminua .... pana la achitarea integrala a ... (vezi toată discuția)