avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic-ajutor pentru desfacere contract de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic-ajutor pentru desfacere contract de munca în baza art. 31, alin. 3

Am dreptul la ajutor de șomaj sau alt ajutor în condițiile în care am fost angajat în data de 9 martie 2020 și desfacere contract de munca în baza art31, alin. 3,in data de 17 martie 2020
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 29 Martie 2020
Nu aveti dreptul la somaj tehnic ,ci doar la somajul acordat in baza Legii 76/2002.

Detalii : Conditii primire ajutor de somaj
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic la persoane cu handicap florinbug florinbug Buna ziua, am o prietena nevazatoare ce lucreaza ca maseur la un hotel la o statiune balneara .In urma pandemiei cu Covid, patroana a trimis acasa angajatii cu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj tehnic dacă contractul de muncă a fost incheiat de către angajator, aflându-ma in perioada de proba? Catalin.verman Catalin.verman Angajatorul, o multinațională, a decis să-mi încheie contractul de muncă saptamana trecută, pe motivul ineficientei business-ului in conjuctura de ... (vezi toată discuția)
Expira contractul de muncă Drac Drac Bună ziua. Daca in perioada in care este decretată stare de urgenta in Romania imi expira contractul de muncă pe perioadă determinată si angajatorul nu ... (vezi toată discuția)