avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces blocat in curtea imobilului si intr-un atelier ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces blocat in curtea imobilului si intr-un atelier auto autorizat

Buna ziua !
Sunt titularul unei Intrprinderi Individuala , desfasor activitate in curtea imobilului unde locuiesc
Am un atelier de reparatii auto autorizat . Recent pe strada unde locuiesc o firma a incaput lucrarile de rebilitara a trotuarului schimband bordura . Constructorul a pus o bordura noua de 27 cm inaltime de la sol , blocand accesul atat in curte cat si in atelier . Am atentionat seful echipei de muncitori sa tina cont de acesul in curte si in atelier , sa puna mai jos bordura asa cum a facut si la vecin . Am fost refuzat categoric si s-a facut de inteles ca trebuie sa platesc in plus ptr. aceasta lucrare . Am aflat de la vecini ca au platit in plus sau au dat bauturi alcoolice sefului de echipa ptr. a avea acces in curte . Am luat legatura cu sefa punctului de lucru care a procedat la fel , mai mult a spus daca nu-mi vad de treaba anunta politia si organelle de control si ma aranjeaza ea pe mine .
In acesta situatie { chiar dac suntem in situatia de urgent } cui pot sa ma adresez , de la cine pot cere despagubiri privind veitul nerealizat pan cand se va remedia situatia , sau paguba pe care am suferit ptr. ca am lasat masina proprietate personala inafara cutii ptr. ca nu am avut cum sa intru in cute si masina a fost zgariata , mai mult am gasit cuciucurile sparte .
Va mutumesc anticipat ptr. raspunsurile dv.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
SPavel, utilizator
Cel mai recent răspuns: SPavel , utilizator 18:19, 29 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eventualele despăgubiri daune aduse autoturismului,venitul nerealizat(desi în această perioadă de criză e greu de apreciat daca mai aveați clienti)se pot solicita de la firma de construcții sau de la instirutia care a comandat lucrarea..Oricum puteti incepe o serie de sesizări în scris către instituția respectiva ,Pt a avea dovezi,un proces va dura 1-2 ani .
Am fotografii si martori . In caz de .... doamne fereste cum intru sau ies din curte . Pana cand ajung la Dunezeu ma mananca sfintii .
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
SPavel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere iosifgeorge iosifgeorge Matusa mea a cumparat o casă de la un dezvoltator imobiliar, iar proprietatea contine si un drum cu acces la sosea ptr care exista servitute in actele ... (vezi toată discuția)
Turnat asfalt pe drum, nu mai pot sa ies in curte ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine; Am o casa la tara, langa drum,zilele trecute o venit randul sa refaca covorul asfaltic,toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)