avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... oug 30/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

oug 30/2020

Buna ziua,
Referitor la OUG 30/2020 vreau sa stiu daca pe perioada cat am depusa aceasta cerere, sotul deste in concediu de boala 3 zile lucratoarea, cererea este vaabila si pt acele zile? In Lege este stipulta invaliditatea aceste legi in cazul in care celalat parinte se afla in CO sau somaj tehnic, Dar pt CB?
Astept cu interes raspunsul dvs.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Calcul co oniga_ioana82 oniga_ioana82 Buna ziua, Cine ar putea sa-mi ofere cateva informatii in legatura cu calcularea CO in fuctie de timpul lucrat? am inteles ca se iau in considerare ... (vezi toată discuția)
Legea 19 / 2020 Anky1988 Anky1988 Buna ziua.Am si eu o nelamurire in legatura cu legea 19 /2020. Parintii beneficiaza in continuare de zile libere platite pe toata perioada închiderii ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand colegii sunt in somaj tehnic gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, In prezent ma aflu in zilele libere platite pt scoala inchisa pana pe data 6 aprilie, deoarece in timpul vacantei nu este valabilă legea ... (vezi toată discuția)