avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... circulatie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

circulatie auto

Buna ziua,doresc frumos invatati ma ce pot face
Mai pe scurt sunt cetatean roman si am lucrta in Germania ,in prezent sunt in tara si detin un autoturism inmatriculat in Germania.
Din pacate certificatul de inmatriculare in Germania se emite pe doi ani si din pacate situatia de criza pandemica m a blocat in Romania si cdertificatul de inmatriculare are termen de preschimbare 30 martie 2020..
Am vb in Germania cu politia germana la ei nu este problema dar ce fac cu Politia Romana;?
Mai pot circula cu masina sau am probleme?
V a rog frumos ajutati ma cu un sfat

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_ionescu , utilizator 11:54, 30 Martie 2020
DRPCIV a anuntat ca "Se menţine valabilitatea documentelor eliberate de autorităţile publice care expiră pe perioada stării de urgenţă" fara a distinge daca aceste documente au fost eliberate de o autoritate publica din Romania sau din strainatate. Teoretic, certificatul de inmatriculare ramane valabil.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
MihailZC, utilizator
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de conducere expirat imediat după încetarea stării de urgență Silviu Daniel Silviu Daniel Buna ziua! Permisul de conducere imi expira in 18 Mai 2020 dupa incetarea stari de urgenta.Vreau sa va intreb este valabil 90 de zile dupa expirarea stari de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie circulatie provizorie expirata dupa starea de urgenta eduarddragomir eduarddragomir Daca autorizatia de circulatie provizorie a expirat imediat dupa incetarea starii de urgenta, mai exact pe 20 mai 2020, mai pot circula cu masina inca 90 de ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Damcri Damcri Dacă permisul de conducere îmi expira pe 1 aprilie 2020 iar programările pentru vizita medicala s-au anulat toate din cauza covid-19 pot sa ma bazez pe ... (vezi toată discuția)