avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare cu declaratie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare cu declaratie

Buna ziua.Am o intrebare privind deplasare in aceeasi localitate pentru a verifica doua apartamente care le am in ingrijire proprietarul fiind plecat in strainatate.Pot face deplasarea?

Alte discuții în legătură

Lamuriri rezidenta in italia daca nu mai muncesc acolo lucia1966 lucia1966 Buna ziua.Am lucrat ca ingrijitoare batrini pina la 28.03.2013 la o familie privata in Italia.Am fost nevoita sa imi dau demisia pentru cauze juste,intrerupind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.incerc sa inteleg din legea 196 cate institutii sau ... adrius adrius Buna ziua.Incerc sa inteleg din legea 196 cate institutii sau servicii din cadrul primariilor au drept de control si in ce baza:Dupa cum spune legea ... (vezi toată discuția)
Act donatie banc_ver banc_ver Buna ziua.As avea nevoie de un sfat.Am o casa,am patru copii din care doi sunt plecati in strainatate.Pot la ceilalti doi copii care sunt in tara sa le fac act ... (vezi toată discuția)