avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT DONATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT DONATIE

Buna ziua.As avea nevoie de un sfat.Am o casa,am patru copii din care doi sunt plecati in strainatate.Pot la ceilalti doi copii care sunt in tara sa le fac act de donatie sa fie trecuti amandoi? sau cum este mai bine,stiu ca pentru un act de mostenire trebuie sa semneze si ceilalti copii care nu sunt in tara? Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 20:41, 17 Mai 2016
Contracte de vanzare-cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament alexandro alexandro Ma interesez pentru o ruda de la tara. Are 5 copii. Primii 4 sunt mari si fiecare la casa lui. Aceasta ruda a mea doreste sa lase mostenire casa si terenul ... (vezi toată discuția)
Act testament ContSters160754 ContSters160754 buna-seara!.am o matusa care a mostenit o casa de la parinti,avand act de proprietate.acest act i s-a facut in timp ce era casatorita.parintii matusei au ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat2 oana lady oana lady Sotul meu e cel mai mic dintre frati,are vreun avantaj? Daca fac act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru soacra,ea se poate ataca contractul ... (vezi toată discuția)