avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare de dovada de circulație înlocuitor al ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare de dovada de circulație înlocuitor al permisuluide conducere

ce trebuie să facă soțul meu pentru a i se elibera dovada de circulație înlocuitor al permisului de conducere ? mentionez ca soțul meu are permisul de conducere expirat de 5 luni.

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere din permis englezesc in permis romanesc doru_ragalie doru_ragalie Am depus dosarul pentru preschimbarea permisului auto din permis englezesc in permis romanesc. Am primit dovada pentru circulatie de 30 de zile, iar cand ... (vezi toată discuția)
Durata preschimbãrii permisului de conducere moldovenesc cu cel românesc EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis spaniol in romanesc liviubacus liviubacus in urma depunerii actelor necesare inainte cu doua zile de a-mi expira permisul auto spaniol , mi sa eliberat dovada cu drept de conducere pe doar doua zile , ... (vezi toată discuția)