avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Verificarea autenticitatii permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Verificarea autenticitatii permisului auto

Buna ziua,
Cum se poate verifica autenticitatea permisului auto? Data fiind si situatia de urgenta, deci nu cred ca ma pot deplasa pana la brigada rutiera pentru a pune niste intrebari, iar la telefon nu raspunde nimeni..
Intampin o situatie dificila. Mentionez ca am contestat un proces verbal rutier, cu privire la neacordarea de prioritate. pe 24 februarie mi-a ajuns plicul la domiciliu, avand termen cu drept de apel 30 de zile.
Asadar, pe 20 martie m-am prezentat la judecatoria sectorului 6 bucuresti, unde mi-au atras atentia ca nu pot intra, decat pentru situatii urgente. In concluzie, sa folosesc faxul sau email. Ok, pe 22 martie am facut o cerere de mana, prin care doresc renuntarea la dreptul de apel pentru a-mi duce permisul la brigada rutiera si a-mi ispasi pedeapsa de 1 o luna. Am trimis poza pe email, inclusiv am scanato. Nu mi-a raspuns nimeni, am trimis la 2 adrese de email pentru preventie. Credeti ca in momentul de fata ma pot deplasa cu masina legal? Ce ar trebui sa fac? Stiu ca in momentul in care se pronunta, am la dispozitie 2 saptamani pentru a returna permisul cu ce imi dau ei la mana de la judecatorie, dar suntem in 30 si au expirat totusi cele 30 de zile.
Multumesc frumos,
Eduard.

Alte discuții în legătură

Eliberarea permisului de conducere, solutionarea dosarului penal ciocolata99 ciocolata99 in data de 27.07.2008 am cumparat o motocicleta .. neinmatriculata .. in timpul unei probe .. am fost prins pe drumu judetean de catre politie.. mi-au ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto andreibogdan26 andreibogdan26 Buna seara, In data de 6 martie 2020 mi-a fost suspendat permisul pentru neacordarea prioritatii unei ambulante. Mi s-a dat dovada cu drept de conducere ... (vezi toată discuția)
Hotarare udecatoreasca definitiva dar necomunicate ionut.mitroi ionut.mitroi Buna ziua Am o nelamurire cu privire la o situatie recenta. Pe scurt, este vorba de o amenda contraventionala cf. codului rutier si suspendarea dreptului de ... (vezi toată discuția)