avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic la PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic la PFA

cum poate obtine somaj tehnic un PFA care si-a intrerupt activitatea in baza ordunantei militare nr.2 si care sunt demersurile pentru solicitarea acestuia?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 16:53, 30 Martie 2020
Aceleași ca și pentru orice alt angajator sunt condițiile de a beneficia de indemnizație (pentru angajații PFA). Pentru profesionist, acesta va beneficia de spijinul acordat de stat firmelor, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pfa stare de urgenta Magda77? Magda77? Bună ziua. Care sunt condițiile pe care trebuie întrunească un Pfa pentru a primi indemnizația pentru stare de urgenta.? (vezi toată discuția)
Ce drepturi am acum? MonicaR C MonicaR C Am un PFA dar sunt și angajata cu 8 h la un SRL care a luat un proiect cu fonduri europene. Care sunt drepturile mele acum, în situația data fiindcă eu nu ... (vezi toată discuția)