avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție mansardă intrare în legalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție mansardă intrare în legalitate

Bună ziua, am construit o mansardă din podul casei părinților soției. Am inceput demersul de autorizare înainte de începerea construcției,... am angajat proiectant, calculul de rezistență, verificare, etc. dar au apărut probleme cu terenul, deoarece exista o servitute cu vecinul. Menționez că întrarea in mansardă se face dintr-o cameră a casei ( living) care are intrare separată doar curtea este comună. Am vrut să facem acte deoarece soția are un frate și am vrut să facem să nu fie discuții după moartea părinților. După apariția problemei cu servitutea, toate actele s-au complicat și am construit mansarda fără să mai scoatem autorizația. După câțiva ani, s-a rezolvat problema cu servitutea. Cum pot să autorizez și să intru în legalitate cu mansarda, pentru a putea simplifica separea față de casa.
Mulțumesc
Cu stima,
Ștefan
Cel mai recent răspuns: StefanVas , utilizator 14:08, 31 Martie 2020
Reluati procedura de autorizare
Mansarda este gata, dacă merg acum tot posibilul să mă amendeze, pentru că am construit fără autorizație de construire. .... nu știu ce alte reguli sau măsuri îmi vor impune.

ynocentta a scris:

Reluati procedura de autorizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate solicita oprirea modificarii puz-ului? maria_carmen maria_carmen In perioada 2008 – 2013 s-au construit, pe zona Complexului Rezidential unde locuiesc, 7 case si 4 blocuri. Autorizatiile de construie pt case sunt P + 2E ... (vezi toată discuția)
Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)
Alteratii pod brasov centrul istoric laura42 laura42 Buna ziua Am cumparat recent un apartament in centrul istoric al Brasovului la etajul 1. Cu 3 luni inainte o alta persoana a cumparat podul de deasupra ... (vezi toată discuția)