avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare investiții firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare investiții firma

Buna ziua,
In urma cu câțiva ani am investit împreuna cu alte trei rude intr- o firma. S-au cumpărat utilaje, închiriat spații și făcut angajări. In urma împarțirii procentelor dețin 15%din dividente. Banii investiți reies din documente însă relațiile cu rudele respective s-au înrăutățit și nu ma simt in siguranța sa continuam împreuna întrucât s-ai făcut fronturi comune și sunt in afara situației. In toți acești ani firma nu a făcut profit și s au făcut investiții constante. Eu am refuzat sa mai investesc și doresc sa ma retrag din firma. In ce condiții ma pot retrage recuperând totuși și investiția de pana acum? Ei sunt obligați sa îmi plătească partea mea de investiție? Exista riscul ca ei sa aibă dreptul de a refuza restituirea banilor?
Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare investitie din firma aka.fg aka.fg Buna seara,si multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde solicitarii mele. Intrebarea mea se refera la care este modalitatea de a recupera investitia ... (vezi toată discuția)
Moduri de a fi pacalit din postura unui actionar? Nicoladd Nicoladd Se presupune urmatorul caz ipotetic in care s-a fondat Exemplu SA formata din 7 actionari. 2 dintre ei (care in fond sunt de fapt aceeasi \"entitate\" ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am sa incerc sa fiu scurt in descriere: am construit ... Geluuu Geluuu Buna ziua , Am sa incerc sa fiu scurt in descriere: Am construit o hala impreuna cu un prieten ca persoane fizice care am utilat-o cu scule si sdv-uri ... (vezi toată discuția)