avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Am sa incerc sa fiu scurt in descriere: Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Am sa incerc sa fiu scurt in descriere: Am construit ...

Buna ziua ,

Am sa incerc sa fiu scurt in descriere:
Am construit o hala impreuna cu un prieten ca persoane fizice care am utilat-o cu scule si sdv-uri care urma sa aiba ca destinatie (atelier reparatii utilaje ) , hala a fost construita pe terenul socrului prietenului meu care a sustinut ca ne trece proprietatea pe ambii ....cand am finalizat investitia am aflat ca a fost trecuta pe prietenul meu ... ce sanse am de a-mi recupera investitia facuta in raport de 50% din tot ce s-a construit, mentionez ca detin fotografii de la inceperea santierului si pana la finalizare si o parte din facturile care leam achitat din contul meu bancar a unor materiale necesare constructiei .

Multumesc !

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:43, 23 Ianuarie 2024
In ce perioada s-a construit?
S-a construit in 2015-2017
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
Geluuu, utilizator
Nu mai puteti face nimic ..aveati un termen de 3 ani pentru a va recupera banii.
Ati muncit impreuna de atunci sau ati investit și ati plecat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mi-ati sters degeaba mesajul,termenul de prescriptie curge de cand se naste dreptul , ori ei au planificat sa lucreze impreuna, deci dreptul nu s-a nascut la data investitiei.
nu puteti afirma ca nu se mai poate face nimic fara sa cercetati nitel.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Interpretare text de lege. _Alin_ _Alin_ Începutul prescripţiei extinctive Art. 2528 Dreptul la acţiunea în repararea pagubei cauzate printr-o faptă ilicită (1) Prescripţia dreptului la ... (vezi toată discuția)
Partaj după divort claudi72 claudi72 Soțul meu a primit mostenire un apartament in perioada căsătorie, l-a dat la schimb si am mai completat 1000 de DM( marci) in 1996. In apartament s-a mai ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare - cumparare marianpopaconsult marianpopaconsult Buna Ziua. In cursul anului 2008, bunicul meu a promis vanzarea unei suprafete de 5 ha teren arabil unei persoane, care se angaja s-a intocmeasca documentatia ... (vezi toată discuția)