avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta Militara 4
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta Militara 4

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Sotul meu este sofer tir, conform ordonantei militare numarul 4 el trebuie sa se autoizoleze intre 2 curse. Intrebarea mea este daca se izoleaza la domiciliu, automat intru si eu in izolare, insa beneficiez numai de 14 zile de concediu. Daca el in 13a zi merge in cursa eu cum imi pot prelungi izolarea? Mentionez ca face doar curse de Ungaria si Polonia 2/saptamana.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
PaulaQZee, utilizator

Alte discuții în legătură

Transportatorii care intră în țară cordosa cordosa Referitor la Ordonanța Militară Nr. 4, articolul 4, care este numărul minim de zile de izolare pentru șoferii de autovehicule cu capacitatea mai mare de ... (vezi toată discuția)
Izolare PaulaQZee PaulaQZee Buna ziua. La cate zile de izolare am voie in contextul in care sotul meu este izolat intre doua curse la domiciliu, iar eu sunt izolata cu el. (vezi toată discuția)
Societate având angajată cu soț șofer de tir curse italia Thhea Thhea Bună ziua! Ce pot face în cazul angajatei care, deși a fost avertizată că nu va va mai putea veni la serviciu, a refuzat izolarea temporară de soțul ... (vezi toată discuția)