avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... posibilitati
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

posibilitati

Am vandut o masina inca de acum 4 ani, am scris in talon, am datat si am si rezervat numerele de inmatriculare la politie. Noul proprietar m-a asigurat ca o va inmatricula si-mi va trimite numerele......Realitatea este ca a circulat cu ea pana a expirat rovinieta si dupa, a venit o amenda pe numele meu, am fost la CNAIR si au zis ca nu e treaba lor, sa-l dau in judecata, etc.... Mai nou, platesc RCA la masinile de pe numele meu cu MALUS-urile aferente daunelor inregistrate (4 pana acum), am fost la asigurator cu certificatul de daunalitate emis de BAAR si am rezolvat.......nimic! Spune ca a inmatriculat masina pe numele lui dar nu mai are numerele vechi ca i le-a oprit politia, etc. Eu m-am lamurit ca nu ma pot intelege cu vorba buna cu el dar nu am nici timpul necesar si nu cunosc nici procedurile legale de a rezolva problema in instanta. Exista vreo alta cale prin care sa pot rezolva fara a-l da in judecata? Chiar sa fie legislatia romaneasca atat de deficitara si nimeni sa nu aiba parghiile necesare ca lucrurile sa mearga normal macar in domeniul asta?

Alte discuții în legătură

Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)