avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU MEDICAL

Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti in cazul unei persoane cu boala cronica( limfedem,, henie de disc, inuficienta crdiaca etc) care este la limita de 30 de zile concediu medical dat de medicul de familie si de 90 de xile de cncediu medical total, pe perioada de stare de urgenta cine trebuie sa ii mai elibereze concediu medical in caul ca boal s-a agavaat si nu este apt de munca.?

Alte discuții în legătură

Medicina muncii. avizul medicului mancipri mancipri Va rog sa-mi spuneti cand este necesar ca medicul de la medicina muncii sa-si puna avizul pe certificatul medical. (vezi toată discuția)
Concediu medical mixi_v mixi_v Buna ziua, Medicul de familie sustine ca nu poate sa mai imi dea concediu medical in limita celor 30 zile prevazute de lege, deoarece in adeverinta pe care a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 09 adina ivan adina ivan buna ziua. am si eu o problema si sper ca primesc cateva raspunsuri. cate zile de concediu medical cod 09 (pt crestere copil) pot lua de la medicul de ... (vezi toată discuția)