avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract Prestari Servicii fara CNP
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract Prestari Servicii fara CNP

Buna ziua,

Detin un cabinet individual de psihologie si am doua intrebari, daca ma puteti ajuta, va rog.

1. As dori sa stiu daca pentru sedintele de psihoterapie sunt obligat d.p.d.v. legal sa inchei contracte de prestari servicii psihologice cu clientii, pentru a le putea emite chitante si/sau facturi, sau daca le pot emite si fara sa am un contract.

2. Este in regula d.p.d.v. legal daca in contractele de prestari servicii psihologice, la beneficiar, trec doar numele, prenumele si adresa beneficiarului, fara alte date personale (adica fara CNP / serie si nr. carte de identitate / data nasterii)? Semnez oricum cu clientii mei si consimtamant de informare GDPR, insa tot nu mi se pare potrivit sa le solicit astfel de date, prea personale (pe care oricum nu le trec nici in factura/chitanta).

Mihai

Alte discuții în legătură

Punct de lucru ong și cabinet psihologie Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Un ONG si un cabinet individual de psihologie pot avea acelasi punct de lucru? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Cnp obligatoriu sau nu pe facturi - la p.f.a. staycu staycu Buna ziua, Am citit pe site-ul AvocatNet ca nu este obligatoriu sa treci CNP-ul clientului pe factura emisa. Articolul este din 2016. S-a modificat aceasta ... (vezi toată discuția)
Date personale vlad196938 vlad196938 Va salut ! Am o intrebare care la prima vedere poate parea un pic ridicola , dar nu e. Functionez ca si I.I. pe prestari servicii , iar la completarea unei ... (vezi toată discuția)