avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Date personale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Date personale

Va salut ! Am o intrebare care la prima vedere poate parea un pic ridicola , dar nu e. Functionez ca si I.I. pe prestari servicii , iar la completarea unei facturi care insoteste un contract de prestari servicii , dar in special la completarea facturii trebuie sa mentionezi cine este beneficiarul serviciului cu nume , prenume , adresa , telefon , eventual CNP, ca altfel te baga in foi ANAF-ul de ce nu ai completat corect toate alea , inclusiv ora si numarul auto , nu ? Si cum se impaca cu nebunia asta de GDPR. Trebuie sa aleg care da amenda mai mica sau cum ?
Cel mai recent răspuns: vlad196938 , utilizator 06:13, 11 August 2018
Deoarece nu raspunde nimeni , dar fiind o problema generala , incerc sa gasesc o oarecare rezolvare , pentru a evita niste amenzi dureroase pe tema datelor personale. Una din solutii ar fi urmarea unui curs de operator date personale , care costa intre 1000-2500 lei , iar a doua si cea mai uzuala este ca la fiecare factura , indiferent ce contine ea, sa fie anexata o declaratie pe proprie raspundere a beneficiarului , care este de acord cu mentionarea datelor lui personale in respectivul act , cu mentiunea ca aceste date nu vor fi instrainate catre terte parti , decat numai autoritatilor competente in cazul unor controale. Ar mai fi ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii fara cnp Mihai_psy Mihai_psy Buna ziua, Detin un cabinet individual de psihologie si am doua intrebari, daca ma puteti ajuta, va rog. 1. As dori sa stiu daca pentru sedintele de ... (vezi toată discuția)
Responsabil pentru date incomplete factura ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca o firma care primeste in contabilitate o factura care nu are completat numele si CNP-ul persoanei care emite factura ... (vezi toată discuția)
Pfa prestari servicii muzicale. chitanta sau bf?! valimaties valimaties Buna ziua. Stiu ca s-a discutat in multe postari acest subiect, dar pentru domeniul meu de activitate nu stiu exact care sunt reglementarile. Domeniu de ... (vezi toată discuția)