Din păcate, organele de stat au alta opinie si este grav după părerea mea.
[ link extern ]
Transportul cu autobuzul are un risc de contaminare destul de ridicat pentru ca este foarte greu sa păstrezi distanța în autobuz.In urma cu cateva zile am mers o statie cu autobuzul si am văzut cât este de dificil desi nu era plin autobuzul.Am regretat ca nu am mers pe jos chiar si in aceste conditii.
Oamenii care se urca si coboară din autobuz nu păstrează o distanță recomandată de 1,5 metri.
Transportul cu masina personala este cel mai sigur mod de a evita contaminarea.
Transportul.cu taxiul are un grad mai ridicat de contaminare decat cu autobuzul deoarece stai aproape de șofer.Stai mai aproape de taximetrist decat de un călător oarecare.
Conform unor studii făcute de japonezi se confirmă faptul că stropii de salva stau multe minute în aer si daca șoferul a vorbit la telefon până să intrați voi în mașină va puteti contamina.Tot la.fel si in autobuz.
De aceea, transportul soțului la.serviciu este mai mult decât necesară și nu ar trebui sancționată pentru ca scopul ordonanței este tocmai acela de a se evita...contaminarea...gandesc eu si nu sa stea oamenii aiurea în casă...
Însă, cred ca Politia Romana nu are cunoștiință de acest studiu științific până la acest moment.
Sper sa.se.rezolve această problemă pentru ca scopul nostru comun este sa avem cât mai puțini oameni infectati cu COVID 19, sau, cât mai puțini care să fie expuși riscului contaminării...