avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neintroducere date Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neintroducere date Revisal

Din greseala s-a omis introducerea unei reluari a activitatii in Revisal dar a fost introdus in pontaj si in statul de plata.Cum am putea sa introducem si in Revisal aceasta modificare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 1 Aprilie 2020
Faceți acea înscriere în REVISAL ulterior.
Prin încetarea suspendării c.i.m. in Revisal se poate face.
Atentie si la termenul de transmitere in Revisal.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune inregistrare reactivare cim in revisal dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o mare rugaminte si mare nevoie de un raspuns urgent. Acum am observat ca am un salariat care a fost cu cim suspendat in perioada 01.01.2012 ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Modificarea codului muncii din august 2017 mihialescu mioara mihialescu mioara Avand in vedere modificarea codului muncii prinOUG 53/2017 solicit 3 lamuriri daca se poate. 1. Inteleg ca orice modificare la CIM printr-un act ad. va ... (vezi toată discuția)