avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Batrin in dificultate,neajutorat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Batrin in dificultate,neajutorat

As dori sa aflu un numar de telefon sau la ce autoritate pot sa sun in legatura cu o persoana de 90 de ani care nu are copii sau cine sa o intretina.Doamna locuieste cu 3 pisici si un ciine, in apartament e o mizerie de nedescris si o reala sursa de infectie si pentru dinsa si colocatari.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:39, 1 Aprilie 2020
Puteti contacta Primaria, Politia loca, Directia de Sanatate Publica, DGASPC-ul din orasul respectiv sau vreun ONG care o poate ajuta in aceasta perioada.
Iar daca acestia raman in pasivitate si nu doresc sa ia vreo masura, atunci puteti "scapa" informatia in spatiul public pentru a fi mediatizata la vreun post Tv iar apoi cu siguranta cineva se va ocupa de caz.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
Prima sesizare scrisă trebuie făcuta la serviciul de ASISTENȚĂ SOCIALĂ de la Primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caror organe abilitate ma adresez ? grecuecaterina26 grecuecaterina26 Buna ziua ! Sunt presedinta unei Asociatii de Proprietari si in urma a numeroase sesizari telefonice, locatarii imobilului, inclusiv eu, suntem nemultumiti de ... (vezi toată discuția)
Mizerie porumbei Iael Iael Intr-o casa alaturata al carei acoperis este degradat au patruns o multime de porumbei .Problema este ca din aceasta cauza in curtea mea e permanent o mizerie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gandacii rasfatzata rasfatzata In primul rand imi cer scuze daca am sa pun intrebarea in alta parte decat trebuie, dar nu mai stiu ce sa fac si pe cine sa mai intreb!! Am o problema mare ... (vezi toată discuția)