Am 2 contracte de munca partiale si un contract cu 8 h,la cel cu 8 h mi sa restrans activitatea si patronul nu doreste sa ma treaca in somaj tehnic spunadu-mi ca din cauza celor partiale nu poate?
Contractele cu timp aprțial le aveți la același angajator la care aveți norma întreagă? Dacă răspunsul e afirmativ, atunci nu are cum să vă treacă în șomaj tehnic, decât în situația în care vi le-ar suspenda pe toate. Dacă norma întreagă o aveți la o firmă, iar celelalte contracte cu timp parțial al alte firme, nu are relevanță, puteți beneficia de șomaj tehnic.
Somaj tehnic
MariaRamona
Buna ziua,
In situatia in care am doua locuri de munca la angajatori diferiti ( un contract cu 8 h, respectiv 2 h), voi putea sa beneficiez de somaj tehnic la ... (vezi toată discuția)
Lamuriri somaj tehnic
alextra
Un salariat are 3 contracte de munca la 3 angajatori diferiti: unul unde are si functia de baza cu 6 ore/zi, si alte 2 contracte cu cate 1 ora pe zi la alti ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj
starete
Buna ziua!
Am o rugaminte: lucrez la o societate cu carte de munca - am aici o vechime de 26 de ani, iar la o alta firma lucrez cu contract individual cu ... (vezi toată discuția)