avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Am 2 contracte de munca partiale si un contract cu 8 h,la cel cu 8 h mi sa restrans activitatea si patronul nu doreste sa ma treaca in somaj tehnic spunadu-mi ca din cauza celor partiale nu poate?
Cel mai recent răspuns: macoveiv , utilizator 16:17, 1 Aprilie 2020
Contractele cu timp aprțial le aveți la același angajator la care aveți norma întreagă? Dacă răspunsul e afirmativ, atunci nu are cum să vă treacă în șomaj tehnic, decât în situația în care vi le-ar suspenda pe toate. Dacă norma întreagă o aveți la o firmă, iar celelalte contracte cu timp parțial al alte firme, nu are relevanță, puteți beneficia de șomaj tehnic.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic MariaRamona MariaRamona Buna ziua, In situatia in care am doua locuri de munca la angajatori diferiti ( un contract cu 8 h, respectiv 2 h), voi putea sa beneficiez de somaj tehnic la ... (vezi toată discuția)
Lamuriri somaj tehnic alextra alextra Un salariat are 3 contracte de munca la 3 angajatori diferiti: unul unde are si functia de baza cu 6 ore/zi, si alte 2 contracte cu cate 1 ora pe zi la alti ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj starete starete Buna ziua! Am o rugaminte: lucrez la o societate cu carte de munca - am aici o vechime de 26 de ani, iar la o alta firma lucrez cu contract individual cu ... (vezi toată discuția)