avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic II
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic II

Buna ziua. De pe data de 1 aprilie voi intra in șomaj tehnic iar cei de la resurse umane ne-au întrebat dacă avem contract de munca si in alta parte. NU am contract de munca in alt loc, ÎNSĂ dețin o întreprindere individuală pe numele meu, sunt administrator. Tin sa mentionez ca nu am cerut ajutor din partea statului pentru aceasta întreprindere si nici nu am de gand.

Mi se poate lua deci acest somaj tehnic din cauza faptului că dețin acea întreprindere?
Cel mai recent răspuns: Anna393 , utilizator 17:51, 1 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Opinia mea este ca nu va afecteaza "somajul tehnic", insa corect ar fi fost sa aduceti la cunostinta resurselor umane.
Am adus la cunoștință. Stiau de la inceputul angajării mele. Cei de la HR au zis ca nu stiu sigur si ca se vor interesa..

]trandafir2 a scris:

Opinia mea este ca nu va afecteaza "somajul tehnic", insa corect ar fi fost sa aduceti la cunostinta resurselor umane.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa beneficiati de somaj tehnic acolo unde sunteti angajata, daca nu solicitati pentru intreprindere indiv
Ok multumesc.. întreprinderea oricum are activitatea suspendată în urma acestei pandemii.. Deci chiar nu am alt venit in afara de șomajul tehnic

trandafir2 a scris:

Trebuie sa beneficiati de somaj tehnic acolo unde sunteti angajata, daca nu solicitati pentru intreprindere indiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine primeste indemnizatia de șomaj tehnic si cine nu ? pe ce criterii se face aceasta selectie ? TzapInferno TzapInferno Buna dimineata tuturor ! As vrea inca de la inceput sa multumesc anticipat oricui va citi si raspunde in cadrul acestui topic, apreciez sincer. Desi ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca - perioada determinata; agricultura Iavram82 Iavram82 Buna seara. Detin o intreprindere individuala cu profil agricol si as dorii sa aflu care sunt pasii pentru a angaja diverse persoane cu contract individual de ... (vezi toată discuția)
Avocat, mediator sau ong - nerespectare promisiune de angajare ContSters346744 ContSters346744 Buna ziua, Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie, am aplicat pentru un loc de munca intr-o firma locala Joi 19 martie `15 ,am fost sunata de catre ... (vezi toată discuția)