avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apel număr de urgență 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apel număr de urgență 112

Bună ziua. Am apelat poliția prin numărul de urgență 112, din motivul că pe un teren intravilan, proprietate personală a intrat cineva cu un utilaj agricol și a inceput să prelucreze fără drept. După câteva zile am primit o amendă de 500 lei, pentru că am apelat nedrept pe numărul de urgență 112. Este legal amenda?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:54, 3 Aprilie 2020
Buna seara,
Nu se justifica URGENTA!
Va puteti adresa instantelor intr-un dosar civil sau cu plangere la parchet.
In niciun caz nu se apela 112 , mai ales acum cand suntem intr-o situatie speciala.
Chiar nu era o urgenta.Amenda e legala.Ati abuzat fara sa va ganditi ca alti oameni chiar aveau nevoie de ajutor de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie bodan15 bodan15 mi sa gresit in porcesul verbal de contraventie locul eliberari cartii de identitate. are cineva idee daca se anuleaza sau trebuie sa fac contestatie la ... (vezi toată discuția)
Vecin nebun deasupra care alearga prin casa, ce pot face? marius_2013 marius_2013 Buna ziua, De cativa ani buni am un vecin nebun (are in jur de 40+ ani acum) care locuieste in apartamentul de deasupra mea, impreuna cu mama sa(o baba ... (vezi toată discuția)
Chemare politie pentru semnalare miros de gaze, amenda 500 de lei raioch raioch acum aproape o luna am apelat 112 pentru a semnala miros de gaze intr-o intersectie din vecinataea locuintei. la fata locului au venit si doi politisti care ... (vezi toată discuția)