avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Provizioane
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Provizioane

Buna seara. Am si eu 2 intrebari.
1. Pentru verificari asupra tuturor provizioanelor inregistrate in evidenta entitatii si o analiza a necesitatii mentinerii acestora, de ce documente este necesar pentru a face aceste lucruri?
2. Pentru analiza formalizata a cauzelor care au condus la neincasarea creantelor in termenul legal de prescriptie prevazut de lege, precum si dispunerea masurilor ce se impun, de ce documente am nevoie, inafara de o balanta la 31.12. 2018 si extrasele de cont?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Am clienti neincasati cu solduri de peste 7 ani. rux2008 rux2008 Buna ziua! Am clienti neincasati cu solduri de peste 7 ani. Ce pot face? Cum se contabilizeaza? Se intregistreaza ca si compesare pe cheltuiala nedeductibila ... (vezi toată discuția)
Creante ce pot fi trecute pe pierdere bobcat27ad bobcat27ad Ce tip de document este necesar pt a putea fi trecute pe pierdere creantele ce nu mai pot fi recuperate? Referat intocmit de jurist este suficient? Ce anume ... (vezi toată discuția)
Rezlvarea facturilor emise si neincasate viktoaire viktoaire Buna Firma la care lucrez, are emise mai multe facturi si neincasate#-o. Sumele variaza intre 100 lei si 3000 lei si au o vechime intre 1 - 4 ani. Ce se poate ... (vezi toată discuția)