avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj tehnic conform OUG 32/2020 pentru II
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj tehnic conform OUG 32/2020 pentru II

Bună ziua. Eu ma aflu într-o situație la care nu găsesc un răspuns raft în fata. Sunt angajat cu program de 4 ore de peste 3 ani la o societate comerciala, iar extra job dețin un II cod CAEN 7420, activități fotografice! Pot cere ajutor de șomaj tehnic conform OUG32/2020 pt II dacă am venituri din CIM cu norma parțială? Eu pe II administrez o cabina foto pentru evenimente, deci nu am treaba cu venituri din drepturi de autor, acolo unde am văzut termenul de "exclusiv". Cine ma poate lumina pe treaba asta? La AJOFM nu știe sa îmi zică :-( !!!

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere cabina foto evenimente lalex lalex Buna seara! imi puteti spune codul CAEN pentru servicii de inchiriere cabina foto evenimente? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Infintare firmă, studio foto + vânzări online! bună seara ... Jwjwj Jwjwj Infintare firmă, studio foto + vânzări online! Bună seara Intenționez sa deschid în curând un studio foto, problema este ca nu dețin o diplomă de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)