avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DETERMINAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DETERMINAT

Am un contract pe perioada determinata pana la 03.04.2020-asistent personal al persoanei cu handicap,acum cf decret 195/2020,art.39,se prelungeste pana la incetarea starii de urgenta ,acum eu nu stiu cat sa il prelungesc in revisal,pt ca ma indoiesc ca nu se prelungeste starea de urgenta si in baza caror documente prelungesc:aditional la contract,dispozitie de primar??!! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Micu , utilizator 11:43, 2 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In prelungiti pana la 16 aprile 2020, in baza dispozitiei primarului.
Multumesc,prelungirea o raportez azi 01.04 sau maine 02.04?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incheiat pe perioada determinata - asistent personal geanina_Prv geanina_Prv conf. Legii 448/2001, persoana cu handicap grav are dreptul la un asistent personal al carui contract de munca se incheie pe perioada valabilitatii ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu - decizie unilaterala angajator (covid-19) AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Pentru ca parerile sunt atat de impartite, inclusiv cele primite de la ITM (telefonic), va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)