avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical Carantina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical Carantina

Bun ziua ,daca un angajat anunta ca intrat in caractina in data de 30.03.2020 , 14 zile si aduce concediu medical dupa terminarea perioadei de carantina ,adica in 13 sau 14 aprilie ,pe baza la ce sunt platite cele doua zile din martie in conditiile in care lichidarea pt. luna martie se plateste in 10.04.2020 ,multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 2 Aprilie 2020
În baza certificatului emis de DSP.
In baza adeverintei DSP i se va elibera concediul medical .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical carantina.buna as dori sa stiu daca concediul ... cristina velescu cristina velescu Concediu medical carantina.Buna as dori sa stiu daca concediul medical de carantina se acorda impreuna cu concediul medical pentru cei testati pozitiv cu ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 ... juridic dana juridic dana Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 m-am aflat in izolare, avand decizie eliberata de DSP in acest sens. Pana in prezent nu mi ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cic cu concediu de carantinare (covid-19) Cri I. Cri I. Suprapunere CIC cu concediu de carantinare (covid-19) Bună ziua, Mă aflu într-o situație \"absolut specială\", după cum au intitulat-o angajații ... (vezi toată discuția)