avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu medical carantina.Buna as dori sa stiu daca ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu medical carantina.Buna as dori sa stiu daca concediul ...

Concediu medical carantina.Buna as dori sa stiu daca concediul medical de carantina se acorda impreuna cu concediul medical pentru cei testati pozitiv cu covid? Se platesc impreuna ? Si as dori sa stiu daca la terminarea perioadei de carantina mai trebuie sa elibereze dsp ul vreun certificat pe baza caruia se acorda concediul medical,sau concediul se acorda pe baza hartiei de carantinare pe çare am primit o la inceput.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:51, 3 Septembrie 2020
Medicul dvs. de familie va da exact toate lamuririle. Nu va trebuie nici un certificat, medicul de familie va cauta la DSP, la persoane luate in evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cic cu concediu de carantinare (covid-19) Cri I. Cri I. Suprapunere CIC cu concediu de carantinare (covid-19) Bună ziua, Mă aflu într-o situație \"absolut specială\", după cum au intitulat-o angajații ... (vezi toată discuția)
Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)