avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor an criză covid 19 pentru persoanele fara ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor an criză covid 19 pentru persoanele fara niciun venit

Buna ziua am vazut cateva anunturi suntem o familie fara niciun venit unde putem apela va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 2 Aprilie 2020
La Primărie.
Daca nu aveti venituri , depuneti cerere de acordare a unui ajutor social.
detalii : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala Bilboreanu Bilboreanu Buna ziua.Cum sa procedez daca eu si sotul meu suntem pensionati pe caz de boala,eu din 21 dec 2018.Avem venit 640 ron /persoana.Locuinta este sociala cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor social. lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru obtinerea unui ajutor social ? Sunt intr-o situatie disperata,datoriile la intretinerea ... (vezi toată discuția)
Venituri banesti ajutor social pentru mamici singure ramonatraista ramonatraista Sunt ibsarcinata si in mai putin de o luna voi aduce pe lume un bebe, dar din pacate sunt o mama singura si nu am venituri deloc,inafar de alocatia copilului ... (vezi toată discuția)