avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Somaj tehnic pentru angajati part time care au pensie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Somaj tehnic pentru angajati part time care au pensie de boala

Buna ziua. Luand in consuderare starea de urgenta din Romania, am si eu o nelamurire. Angajatii part time care primesc si pensie, pot beneficia de somaj tehnic? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:03, 2 Aprilie 2020
Da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, angajatii cu timp partial care primesc si pensie, pot beneficia de somaj tehnic
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru răspunsurile prompte. Aș mai avea o nelămurire: Actele pt somaj tehnic se pot transmite semnat olograf, scanat, fără semnatură Electronică? Mulțumesc anticipat.
Da, se pot semna olograf si apoi scana.

Atentie! Trebuie trimis si fisierul excel cu lista salariatilor aflati in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la ... alex25121985 alex25121985 Buna seara. Am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la actualul loc de munca. Am trimis notificarea de demisie pe email. Am trimis emailul in acceasi ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate? Milenic Milenic Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi ... (vezi toată discuția)