avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor de stat situatie de urgenta SRL fara angajati
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor de stat situatie de urgenta SRL fara angajati

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce ajutor pot primi de la stat in aceasta perioada, in conditiile in care am un SRL fara angajati si lucrez in regim de freelancing pe proiecte punctuale care de la instituirea starii de urgenta au fost sistate. Prin urmare, in acest moment, neavand proiecte, nu mai am nicio alta sursa de venit. De ce suport pot beneficia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cris44 , utilizator 12:09, 26 Aprilie 2020
Veți beneficia de sprijinul acordat de stat firmelor (inclusiv IMM), dar și P.F.A., Î.I., Î.F.
Asadar, pot depune cerere la AJPIS in aceleasi conditii ca cei care sunt PFA, II, IF. Nu apare nicaieri si speta SRL ului fara angajati si de aceea nu eram sigura. Nu vreau sa primesc controale dupa aceea si sa aflu ca nu aveam dreptul. Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
SRL fără angajati nu se inscrie in nici o schemă de ajutor. Nu exista prevedere legală pt acestea. Asa a fost răspunsul celor de la Min. Muncii
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Schema de ajutor de minimis locuri de munca subventionate Daniela Bolog Daniela Bolog Departamentul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism lanseaza schema de ajutor de minimis \\"Locuri de munca subventionate\\" instituita in cadrul Proiectelor ... (vezi toată discuția)
Firma pentru restaurant si panificatie Puspike Puspike Buna ziua, Asi dori sa preiau o afacere de la cineva, este vorba de un restaurant micut, care face si placinte. Am fi 2 in afacere, si intrebarea mea ar ... (vezi toată discuția)