avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Promulgare lege Iohanis \"O familie o casa\"
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Promulgare lege Iohanis "O familie o casa"

Buna ziua,

puteti va rog sa-mi spuneti daca o sa am probleme in solicitarea creditului prima casa intrucat astazi Iohanis a promugat legea O familie o casa.

Creditul solicitat se afla la fondul de garantare:
Solicitare în analiza la FNGCIMM FNGCIMM

Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Solicitare în analiza la fngcimm - prima casa TataVostru TataVostru Buna ziua, astazi s-a adoptat noua formula la PRIMA CASA, - \"O familie o casa\", eu am contractul semnat in data de 4.03 la banca, banca a aprobat dosarul ... (vezi toată discuția)
Dupa semnare contract de vanzare cumparare (prima casa) nu am primit banii ionut85_br ionut85_br Buna ziua, ma confrunt cu o situatie ciudata, am vandut un apartament prin programul prima casa si dupa semnarea actulu\'i final timp de o saptamana am ... (vezi toată discuția)