avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Solicitare în analiza la FNGCIMM - PRIMA CASA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Solicitare în analiza la FNGCIMM - PRIMA CASA

Buna ziua,

astazi s-a adoptat noua formula la PRIMA CASA, - "O familie o casa", eu am contractul semnat in data de 4.03 la banca, banca a aprobat dosarul in 24.03 iar la fond a fost adaugat astazi pe site-ul lor.

2020-04-02 Solicitare în completare la banca BANCA
2020-04-02 Solicitare în analiza la FNGCIMM

Intrebarea e , O sa am probleme in aprobarea dosarului la PRIMA CASA? s-au o sa ma puna sa refac dosarul intrucat prima casa nu mai e.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Dupa semnare contract de vanzare cumparare (prima casa) nu am primit banii ionut85_br ionut85_br Buna ziua, ma confrunt cu o situatie ciudata, am vandut un apartament prin programul prima casa si dupa semnarea actulu\'i final timp de o saptamana am ... (vezi toată discuția)
Prima casa 3,probleme cristy25hmm cristy25hmm Buna, Asi avea o problema mai delicata si va rog sa imi dati un sfat.Eu am facut un antecontract cu vanzatorul pe data de 18-02-2011, acesta mi-a adus toate ... (vezi toată discuția)