avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... prima casa 3,probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

prima casa 3,probleme

Buna,
Asi avea o problema mai delicata si va rog sa imi dati un sfat.Eu am facut un antecontract cu vanzatorul pe data de 18-02-2011, acesta mi-a adus toate actele care imi trebuiau de la dansul pentru credit abea peste 2 saptamani.In momentul acesta am avut tot dosarul complet si semnat contractul de credit pe data de 24-03-2011, problema este ca directoarea de sucursala a fost foarte suparata pe noi pentru ca nu am vrut sa semnam la acel contract la notarul agreeat de ea.de aceea a doua zi ne-a spus ca nu a trimis dosarul la FNGCIMM si ca a primit confirmare ca este acolo.Dupa 2 saptamani am sunat noi la fond pentru a intreba ce se intampla cu creditul, iar acestia mi-au spus ca nu a primit nici un dosar e numele meu.Atunci am fost la sediu central din Constanta si am vorbit cu directoarea de acolo, si aceasta ne-a trimis spre urgentare pe data de 8-04-2011, fiind deja din acea data la FNG.Daca nu va veni aprobarea pana pe data de 17-04-2011 cand imi expira antecontractul, ce pot face eu ca sa nu pierd banii investiti, dati ca avans>???
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 15:10, 13 Aprilie 2011
Formulati o reclamatie la OPC Constanta sa ii sanctioneze pe practici comerciale incorecte.
Cititi Legea 363/2007.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui credit de nevoi personale fara ipoteca IANCUTA IANCUTA buna ziua! va rog mult sa-mi explicati cum sa procedez mai bine cand sunt executata silita la un teren si casa in valoare estimata de banca in jur de 119000 ... (vezi toată discuția)