Buna,
Asi avea o problema mai delicata si va rog sa imi dati un sfat.Eu am facut un antecontract cu vanzatorul pe data de 18-02-2011, acesta mi-a adus toate actele care imi trebuiau de la dansul pentru credit abea peste 2 saptamani.In momentul acesta am avut tot dosarul complet si semnat contractul de credit pe data de 24-03-2011, problema este ca directoarea de sucursala a fost foarte suparata pe noi pentru ca nu am vrut sa semnam la acel contract la notarul agreeat de ea.de aceea a doua zi ne-a spus ca nu a trimis dosarul la FNGCIMM si ca a primit confirmare ca este acolo.Dupa 2 saptamani am sunat noi la fond pentru a intreba ce se intampla cu creditul, iar acestia mi-au spus ca nu a primit nici un dosar e numele meu.Atunci am fost la sediu central din Constanta si am vorbit cu directoarea de acolo, si aceasta ne-a trimis spre urgentare pe data de 8-04-2011, fiind deja din acea data la FNG.Daca nu va veni aprobarea pana pe data de 17-04-2011 cand imi expira antecontractul, ce pot face eu ca sa nu pierd banii investiti, dati ca avans>???
va multumesc anticipat