avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Titular PFA si angajat la alta firma cu norma ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Titular PFA si angajat la alta firma cu norma intreaga, beneficiez de indemnizatia in suma fixa pt PFA?

Buna ziua!
Sunt titular al uni PFA infiintat la inceputul anului, ca instructor aerobic.
Din data de 9.03.2020 nu mai pot sa-mi desfasor activitatea, avand in vedere situatia de fata care o stim toti.
PFA-ul este job-ul de dupa-amiaza, deoarece sunt angajata la o multinationala cu norma intreaga ca inginer design si momentan lucrez de acasa.
In aceste conditii, conform ultimelor reglementari, pot beneficia pentru PFA de indemnizatie? Am sunat la AJOFM si o doamna mi-a spus :' cred ca nu beneficiati, dar nu stiu sigur".
Va rog, daca ma puteti ajuta cu un raspuns sigur, nu mi-as dori sa pierd aceasta oportunitate din cauza ca cineva nu stie sigur. Chiar daca mai un loc de munca, din punct de vedere al PFA-ului am si eu pierderi, nu incasez nimic, iar spatiu pt sala trebuie sa il platesc.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
Maria_, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrare in somaj Marius LM Electro Marius LM Electro Buna ziua. Am o intrebare legata de obtinerea somajului. FIrma la care lucrez a decis masura concedierii colective a peste jumatate din personal incepand cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Pfa - sala de forta baubau12345 baubau12345 Ce trebuie facut pentru a devenii persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)