avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Este un abuz sau nu?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Este un abuz sau nu?

Sofer de camion fiind am beneficiat de unele indulgențe din partea ordonanțelor militare,transportul fiind considerat vital pentru economie.
In cursul zilei de marți 31 martie in jurul orei 9 am intrat in tara prin Vama Borș,doctorii de la Direcția de Sănătate Publică nu au dispus plasarea mea in izolare sau in carantină confirmandu-mi ca nu intru in incidența ordonanței militare 4 aliniat 4 deoarece am intrat in tara mai inainte de ora 12, eu si familia mea nefigurand pe listele de izolare emise de către DSP nici la ora la care pun această intrebare,in cursul aceleiași zile am fost sunat de către șeful de post din comuna din care fac parte spunandu-mi ca intru in izolare la domiciliu alături de familia mea iar după plecarea mea într-o viitoare cursa ei vor rămâne izolați timp de 14 zile. Si in incheiere as mai pune o întrebare,cine emite listele cu cei izolați,DSP sau Politia locală?
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
PaulMerce, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 2 Aprilie 2020
Direcțiile de sănătate publică județene și cea a municipiului București .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in carantina ionel-s ionel-s Buna ziua. Fiind inca in delegatie in Germania managerul m-a anuntat ca la intoarcere trebuie sa intru in carantina doua saptamani. Adica incepand de vineri ... (vezi toată discuția)
Izolare PaulaQZee PaulaQZee Buna ziua. La cate zile de izolare am voie in contextul in care sotul meu este izolat intre doua curse la domiciliu, iar eu sunt izolata cu el. (vezi toată discuția)
Legea 136/18 iulie 2020 nu se poate aplica pentru ca nu exista ... goplanet goplanet Legea 136/18 iulie 2020 nu se poate aplica pentru ca nu exista norme metodologice? (vezi toată discuția)