avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Activitate care nu este in fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Activitate care nu este in fisa postului

Daca cineva este pus de angajator sa faca o munca care nu este in fisa postului (ba chiar persoana este angajata pe o pozitie ce implica studii superioare iar activitatea pe care o doreste angajatorul nu implica studii superioare), care este modul corect de a gestiona situatia? Ce drepturi are angajatul si la ce "abuzuri" sa fie atent?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cor mihali mihali Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul a doua contracte de munca incheiate cu o societate si incadrate conform COR 214131 (analist calitate) si 132444 (sef ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua !In urmă cu două zile am primit un act adiţional spre semnare prin care mi se modifică functia,din contabil în funcţionar economic,pe motiv că ... (vezi toată discuția)
Facultatea terminata > mai multi bani? bia99 bia99 salutare, lucrez la o companie destul de maricica cu ~500 angajati, peste 35 de sedii.. adica ma rog, o companie medie. eu sunt angajat cu studii medi, cel ... (vezi toată discuția)